Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Πικραλίδα χόρτο: πιο αποτελεσματική από τη χημειοθεραπείαΟι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι’αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι’αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πικραλίδα χόρτο: πιο αποτελεσματική από τη χημειοθεραπεία
Ίσως να θυμάστε πως η γιαγιά σας,έφτιαχνε ένα σιρόπι με πικραλίδα, αλλά αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ρίζα της πικραλίδας βοηθά τους ανθρώπους που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο.
Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι η ρίζα του φυτού είναι πιο αποτελεσματική από τη χημειοθεραπεία, γιατί τα φάρμακα καταστρέφουν όλα τα κύτταρα, ενώ η ρίζα της πικραλίδα σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα.
Μια ομάδα ερευνητών του Τμήματος Χημείας και Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο του Windsor, Καναδάς, πραγματοποίησε την αρχική έρευνα και με τα αποτελέσματα πυροδότησε μια νέα ελπίδα για όλους εκείνους που πάσχουν από καρκίνο. Ρίζα της πικραλίδας έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην θανάτωση των καρκινικών κυττάρων, χωρίς να καταστρέφουν τυχόν υγιή κύτταρα.
Ρίζα της πικραλίδα σε τσάι κάνει τα προσβεβλημένα κύτταρα να αποσυντίθενται μέσα σε 48 ώρες, και όπως διαπιστώθηκε από τους ερευνητές. Οι ερευνητές πιστεύουν επίσης ότι η συνεχής θεραπεία με αυτή της ρίζας μπορεί να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα
Ο John Κάρλο, 72, διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε υποστεί κάποιες επιθετικές χημειοθεραπείες. πριν τρία χρόνια είχε κυκλοφορήσει από το νοσοκομείο για να περάσει τις τελευταίες ημέρες του με την οικογένειά του.
Οι γιατροί παλέψαν για να βρουν μια αποτελεσματική λύση για τον ίδιο, αλλά δεν ειχαν πολλές επιλογές,του συμβούλεψαν να πίνει ρίζα πικραλίδας σε τσάι, καθώς ήταν η τελευταία λύση στην πάλη του ενάντια στην ασθένεια. Εντός τεσσάρων μηνών βίωσε τη διαγραφή του καρκίνου, που σημαίνει ότι ξεκίνησε συρρικνώνεται, και τελικά εξαφανίστηκε.
Πηγές : www.fashionmg-style.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: