Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Στοματικό Διάλυμα χρήσεις


Επειδή μου αρέσει να είμαι προετοιμασμένη για κάθε κατάσταση, το φαρμακείο μου είναι γεμάτο από κάθε είδους φυτικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Και παρότι έχω χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά, ποτέ δεν πίστευα ότι ένα μπουκάλι Listerine θα ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό στοματικό διάλυμα… έως τώρα.
Υπάρχουν πράγματι αρκετές απρόσμενες εναλλακτικές χρήσεις για το Listerine. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αποσμητικό για τη μασχάλη, ως αφαιρετικό μύκητα στα δάχτυλα του ποδιού, και ως απωθητικό ψύλλων για τον σκύλο σας. Δεν ήξερα ποτέ πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να είναι πραγματικά αυτό το στοματικό διάλυμα.
Προχωρήστε παρακάτω σε αυτήν την αποκλειστική λίστα για να δείτε πόσοι απίστευτοι δημιουργικοί τρόποι υπάρχουν για να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο Listerine. Εγώ σίγουρα θα τους δοκιμάσω!

Γιατί Listerine;


Και με τόσα πολλά χρήσιμα συστατικά στο Listerine – όπως θυμάρι, ευκάλυπτο και αλκοόλ – δεν είναι να εκπλήσσεται κανείς που αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται με τόσους πολλούς δημιουργικούς τρόπους.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Listerine μονάχα ως στοματικό διάλυμα, αλλά οι εφευρέτες του είχαν κάτι πολύ περισσότερο στο μυαλό. Το Krazy Lady Coupon γράφει: “Γνωρίζατε ότι το Listerine, που εφευρέθηκε το 1879, αναπτύχθηκε αρχικά ως χειρουργικό αντισηπτικό και , ιστορικά, έχει χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πραγμάτων; Στην πραγματικότητα δεν προοριζόταν για την κακή αναπνοή, μέχρι τη δεκαετία του 1970!”
Συνεχίστε για να δείτε ακριβώς πόσοι εκπληκτικοί τρόποι υπάρχουν για να χρησιμοποιήσετε το Listerine στη ζωή σας!

Χρήση Έκπληξη # 1 : Τρίψτε το κάτω από τα χέρια σας

Έχετε βρεθεί ποτέ χωρίς αποσμητικό σε μια πολύ ακατάλληλη στιγμή;
Λοιπόν, το Listerine είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των οσμών μασχάλης, οποτεδήποτε χρειαστεί! Απλά ρίξτε λίγο Listerine σε ένα κομμάτι βαμβάκι και απαλά τρίψτε το πάνω στις αμασχάλες σας.

Χρήση Έκπληξη # 2 : Μουλιάστε τα πόδια σας σε αυτό

o Listerine μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τους μύκητες των νυχιών του ποδιού. Απλά κάντε ποδόλουτρο με Listerine και αφήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να μουλιάσουν για μισή ώρα. Άλλοι συνιστούν ακόμη και ανάμειξη σε λίγο λευκό ξύδι για τις ιδιαίτερα κακές περιπτώσεις .

Χρήση Έκπληξη #3: Ρίξτε το στην τουαλέτα

Μπορεί να φαίνεται σαν να ρίχνετε τα χρήματα σας στην τουαλέτα, αλλά το Listerine μπορεί πραγματικά να καθαρίσει και να αρωματήσει τη λεκάνη σας .
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγο μέσα και να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι της λεκάνης για να την τρίψετε ελαφρώς.
Το περιοδικό The Examiner γράφει: “Όχι μόνο θα καθαρίσει την τουαλέτα σας, αλλά θα της δώσει λάμψη και μια υπέροχη μυρωδιά”.

Χρήση Έκπληξη #4: Βάλτε το στα σημεία που φαγουρίζεστε

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ταμπονάροντας Listerine στα σημεία που σας έχει πιάσει φαγούρα θα νιώσετε ανακούφιση.
Η οδοντιατρική υγιεινολόγος Carrie Ibbetson γράφει, “Το Listerine είναι το φάρμακό μου για να σταματήσω τη φαγούρα από τα τσιμπήματα των ζουζουνιών. ”
Συνιστά επίσης τη χρήση του για τις αντιδράσεις σε δηλητηριώδη κισσός ή δηλητήριο βελανιδιάς!

Χρήση Έκπληξη # 5 : Βρέξτε τα μαλλιά σας με αυτό

Παραδόξως, το Listerine ήταν κάποτε ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από την πιτυρίδα!
Αν και ποτέ δεν έγινε αρκετά αρκετά δημοφιλές για τη χρήση αυτή, πολλοί προτείνουν να κάνετε μια δοκιμή.
Απλά κάντε μασάζ με λίγο Listerine πάνω στο τριχωτό της κεφαλής, τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα και ξεπλύνετε αφού το αφήσετε να κάνει τη δουλειά του!

Χρήση Έκπληξη #6: Τρίψτε το στον σκύλο σας

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων παραλείπουν τα ακριβά σπρέι ψύλλων και επιλέγουν αντί αυτών λίγο Listerine.
Αυτή η μέθοδος καταπολέμησης των ψύλλων είναι μια εκπληκτική εναλλακτική λύση σε ορισμένες δραστικές χημικές ουσίες.
Σύμφωνα με το Krazy Lady Coupon, δοκιμάστε “τη μίξη του με το σαμπουάν στο μπάνιο ή την αραίωσή του με νερό, χρησιμοποιώντας το σαν σπρέι . “

Χρήση Έκπληξη #7: Βάλτε το στο πρόσωπό σας

Πολλοί θα χρησιμοποιήσουν αυτό το στοματικό διάλυμα ως ένα τρόπο να καταπολεμήσουν την ακμή!
Ένας ευτυχισμένος χρήστης του Listerine γράφει στο Seattle Times: ” Έχω δοκιμάσει όλα τα είδη των αντιβιοτικών και επίκαιρων συνταγών στην αγορά. “
“Τίποτα δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο η εφαρμογή του Listerine το πρωί και το βράδυ.”

Χρήση Έκπληξη #8: Βουτήξτε την οδοντόβουρτσά σας μέσα σε αυτό

Ακριβώς όπως το Listerine είναι σε θέση να μάχεται τα μικρόβια στο στόμα σας, μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα των μικροβίων στην οδοντόβουρτσά σας επίσης.
Γεμίστε το ποτήρι στο κομοδίνο σας με μια μικρή ποσότητα από το στοματικό διάλυμα και αφήστε την οδοντόβουρτσά σας να μουλιάσει.
Κανά δυο ώρες πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετές για να πιάσει το κόλπο !

Χρήση Έκπληξη #9: Ψεκάστε το στην οθόνη σας

Οι άνθρωποι μπορεί να πιστέψουν ότι είστε τρελοί που ψεκάζετε Listerine στον υπολογιστή ή την οθόνη της τηλεόρασής σας, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα καθαρίσετε.
Ψεκάστε λίγο και χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να σκουπίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα και την ανεπιθύμητη γλίτσα.
Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα θα είναι η μυρωδιά μέντας , σε αντίθεση με την ” χημική οσμή ” που συχνά συνοδεύει τα κανονικά προϊόντα καθαρισμού.

Χρήση Έκπληξη #10: Πετάξτε το στα σκουπίδια

Τα σκουπίδια μπορούν να κάνουν την κουζίνα σας να μυρίζει απαίσια.
Αλλά προτού να ρίξετε τα σκουπίδια στον κάδο, βάλτε λίγο χαρτί εμποτισμένο με Listerine στο κάτω μέρος. Θα κρατήσει τα πράγματα φρέσκα και με ​​άρωμα μέντας !
Αυτές οι απρόσμενες χρήσεις του Listerine μπορεί να φαίνονται περίεργες, αλλά αν μπορούν να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη ή πιο εύκολη, γιατί να μην τις δοκιμάσετε;
Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί. Ανάλογα πρέπει να σκεφτείτε και να συμπεριφερθείτε για το κατοικίδιό σας ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: