Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΠΟΔΙΩΝ


Τις περισσότερες φορές το καλοκαίρι, τα πόδια μας ιδρώτα και ότι αυξάνει την πιθανότητα ανάπτυξης μυκητιασικές λοιμώξεις στην περιοχή γύρω από τα δάχτυλα των ποδιών. Ως εκ τούτου, συνιστάται να περπατάτε ξυπόλητοι όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον, θα πρέπει να ασχοληθούν με την υγιεινή των ποδιών και να αποφεύγουν νάιλον κάλτσες, καθώς και παπούτσια με συνθετική πάτους.πω-αντίο-να-μυκητιασικές λοιμώξεις,-μουλιάσει-σας-πόδια-in
Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με μυκητιασικές λοιμώξεις, υπάρχουν εξαιρετικά αποτελεσματικό φυσικές θεραπείες. Το μόνο που χρειάζεται να απορροφούν τα πόδια σας σε:
Γιαούρτι
Γιαούρτι είναι μια μεγάλη θεραπεία για λοιμώξεις των κάτω άκρων που αναπτύσσονται στην περιοχή μεταξύ των νύχια και τα δάχτυλα των ποδιών, καθώς περιέχει ζωντανό bacteria- acidophilus. Γιαούρτι περιέχει “φιλικό” μικροοργανισμών που καταστρέφουν μυκητιασικές λοιμώξεις. Επίσης, εκτός από μούσκεμα τα πόδια σας στο γιαούρτι, μπορείτε απλά να τρίψετε το γιαούρτι όλα πάνω τους και αφήστε το να στεγνώσει το γιαούρτι. Στη συνέχεια, απλά ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Διττανθρακικό νάτριο
Σε περίπτωση που πρέπει να φορούν κλειστά παπούτσια, να καταστρέψει όλα τα βακτήρια στο δυναμικό τους, κάνοντας ένα δροσιστικό συνδυασμό με κρύο νερό και όξινο ανθρακικό νάτριο (1: 3). Εφαρμόστε το συνδυασμό τακτικά και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.
Υπεροξείδιο του υδρογόνου
Αν βυθίζετε τα πόδια σας σε ένα μείγμα υπεροξειδίου του υδρογόνου και του νερού, μπορείτε να σκοτώσετε δυσάρεστες μολύνσεις από μύκητες και να τους αποτρέψει από τη διάδοση. Δηλαδή, αυτή η ένωση είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την καταστροφή βακτηρίων και μυκήτων. Πρέπει απλά να προσθέσει περίπου 100 χιλιοστόλιτρα 3% φαρμακευτικού βαθμού υπεροξειδίου του υδρογόνου σε ένα λίτρο αποσταγμένο νερό και μουλιάστε τα πόδια σας για 20 λεπτά κάθε πρωί και.
Καλαμποκάλευρο
Το άμυλο είναι ένα μεγάλο συστατικό σε διάφορα είδη παστών που εμποδίζουν την εμφάνιση δυσάρεστων βακτηρίων και μυκήτων, δεδομένου ότι είναι εκπληκτικό στην απορρόφηση της υγρασίας. Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού άμυλο καλαμποκιού με λίγο ζεστό νερό. Ρυθμίστε το φούρνο στους 220 βαθμούς και να κρατήσει το μείγμα στο φούρνο μέχρι να σκοτεινιάσει. Πλένετε και στεγνώνετε τα πόδια σας, και στη συνέχεια τρίψτε το μείγμα αυτό πάνω τους, αφήστε το για 1 λεπτό και στη συνέχεια ξεπλύνετε το μείγμα με ζεστό νερό.
Πηγή: Συμβουλές Υγείας Πηγή
http://www.naturalcuresandhomeremedies.com/say-goodbye-to-fungal-infections-soak-your-feet-in/#sthash.4K8hGuoW.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: